Неділя, 2024-05-05, 11:17 PM
Шандрівський ліцей
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Головна » 2014 » Квітень » 10 » Районний семінар вчителів історії
2:29 PM
Районний семінар вчителів історії

РАЙОННИЙ СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ІСТОРІЇ

10 квітня 2014 року на базі нашої Шандрівської СЗШ відбувся  районний семінар вчителів історії Юр’ївського району.

Увазі вчителів району був представлений урок історії України у 10 класі за темою «Культура та духовне життя у 20-х роках ХХ століття в Україні», який провела Володько Ю.М. Вчитель уміло поєднав сьогодення та минуле нашої країни, становлення її культурного життя. Завдяки використанню інформаційних технологій, методу проектів урок пройшов на високому методичному та науковому рівні.

За організацію та проведення виховного заходу відповідали вчителі Путря О.В., Поліщук Т.М., Кирнос І.М., Коба Т.А. Він був присвячений подіям Великої Вітчизняної війни та проведений у формі усного журналу на тему «Заради життя на землі». Захід складався із семи сторінок, які охоплювали роки війни на Україні, Дніпропетровщині та в селі Шандрівка. На цей захід  був запрошений ветеран Великої Вітчизняної війни Чорний П.А. Дуже багато слів подяки він почув від учнів нашої школи. Хвилюючим моментом був його виступ перед присутніми.

Залягли в душі гостей школи слова пісень у виконанні Мисків Р.Л., Зеленської Ж.М., Гранатиря К., Луценко Д. Не залишили  байдужими нікого вірші російських та українських авторів на воєнну тематику, продекламовані Матяш Н., Жувагою С., Мусійком М., Кузьмою І., Шевчуком В., Великою Д.,Десятериком М.,Молошною О., Бердником О., Джабаровим А., Папушою А., Кобою С.

Повчальним був діалог матері з сином,  інсценізація вірша у виконанні учнів 7  та  8 класів: Данильченка М., Хохлова І., Матяша А., Половинка М., Корнієнка Р., Улан  К., Федоровського Д.

З використаних матеріалів у заході зрозуміло, що в школі ведеться пошукова робота, вчителі виховують в учнів почуття патріотизму і любові до рідного краю.

            При підведенні підсумків семінару виступили методист РВО

Чепурна В.С. та керівник районного методоб’єднання вчителів історії Луценко Т.С., які дали високу оцінку проведеному уроку та виховному заходу і побажали вчителям та учням школи успіхів і натхнення у роботі та навчанні, любити свою Батьківщину і бути справжніми патріотами.

    

        

Переглядів: 532 | Додав: знайка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Останні новини
Сегодня материалов нет.







Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz